Israël 2012

Israël 2012

Ik heb zojuist vliegtickets besteld naar Israël! We gaan in februari heerlijk anderhalve week naar Israël, de warmte opzoeken. Uiteraard ook familie bezoeken.

We gaan met mijn schoonouders en schoonbroertje en zijn vriendin. Gezellig bijna weer een complete Cohen-gezinsreisje. Altijd gezellig en leuk!

Dit jaar gaan we ook de grens over om Jordanië te bezoeken. We zullen bij een van de grensposten tussen Israël en Jordanië proberen Jordanië binnen te komen. Dit zal veel tijd kosten vrezen we. We mogen ook geen auto meenemen en moeten dus een taxi nemen. Eerst gaan we naar Amma, de hoofdstad van Jordanië en daar overnachten we. De volgende dag zullen we afdalen naar Petra. Vervolgens gaan we via Aqaba en Eilat de grens weer over naar Israël en zullen we overnachten bij Mitzpe Ramon. Daar zijn we de vorige keer ook geweest en is een prachtig gebied in Israël.

Kortom weer leuke reisjes staan te wachten dit jaar!


View Larger Map

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *