Noorwegen 2012

Noorwegen 2012

Dit jaar gaan we weer naar Noorwegen! Ik kan niet wachten. De derde keer Noorwegen en ik krijg er geen genoeg van. Het is een droom, het is verslavend, het is zooo enorm rustig en de natuur is in alle vormen overweldigend.

Ik heb nog geen mooier land gezien in mijn leven dan Noorwegen.

En daarom gaan we dit jaar weer!

Dit jaar wordt de route anders, We hebben besloten om vanuit Nederland niet meer te vliegen, maar met de eigen auto naar Noorwegen te rijden. Op de heen weg overnachten we eerst in Lübeck, Duitsland vanwege het mooie historisch stadje dat ook nog eens op de lijst van Unesco staat. Oh ja, en om de befaamde marzepijn. De dag erna rijden we verder naar Denemarken en overnachten we in Aarhus. De dag daarop maken we de oversteek naar Noorwegen.

In Noorwegen gaan het voornamelijk het zuiden leren verkennen. De vorige keer hebben we midden Noorwegen gehad. Dus nu maar eens het zuiden proberen.

De route staat hieronder:


View Larger Map

1. Kristiansand
2. Stavanger
3. Haugesund
4. Husnes
5. Odda
6. Sand
6. Jorpeland
7. Tonstad
8. Byglandsfjord
9. Kristiansand

afhankelijk van de tijd die we eventueel over hebben besluiten we nog of we op de terug weg langs Kopenhagen gaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.