2 nieuwe reizen gepland

Noorwegen 2010

Na lange tijd stilte weer een berichtje. We hebben intussen twee nieuwe reizen gepland. De eerste reis gaat naar Israël. Daar trouwt namelijk de nicht van mijn vrouw. We gaan in totaal 8 dagen van 23 mei t/m 30mei. Er is een auto gehuurd en we gaan lekker wat rondrijden door dit prachtige land. Waarschijnlijk gaan we een wandeltocht doen door de woestijn in het zuiden. De reis zal er als volgt uit zien:

 

Onze tweede reis gaat naar Noorwegen. We vertrekken op 25 juni naar Oslo met de vliegtuig, waarna we een huurauto geregeld hebben en we door midden Noorwegen langs de prachtige fjorden en gletsjers gaat rijden. Mijn verjaardag op 3 juli vieren we nog in Oslo, op 4 juli vliegen we weer terug naar Nederland met hopelijk weer een lading met prachtige foto’s. De reis zal er als volgt uit zien:

Leave a Reply

Your email address will not be published.