Volgende reis is geboekt!

Ja ja net een paar dagen terug uit Cuba en de volgende reis is alweer geboekt. Dit keer ga ik samen met een collega op reis. Omdat Nadia helaas niet mee kan. Gezien de reis naar Vietnam begin dit jaar ben ik erg geinteresserd geraakt naar de Champs cultuur in Vietnam en Cambodja. Daarom wilde ik persé dit jaar nog naar Cambodja…

en wat kan je dan beter doen dan combineren met Thailand. Daarom hebben we wederom bij Fox Reizen de volgende reis geboekt: Thailand (15 dagen) met verlening naar Cambodja (6 dagen) Daarnaast hebben we zelf vooraf aan de reis nog 2 extra dagen in Bangkok bijgeboekt. We vertrekken 20 augustus en komen 10 september weer terug. Hopelijk met vele mooie boedistische beelden Ik ben zowieso van plan een grote Boedha te kopen zodat die in het middelpunt van de woonkamer is.

Leave a Reply

Your email address will not be published.