Nieuwe mobiele telefoon gekocht

Na bijna 8 jaar trouwe klant van Orange heb ik besloten om over te stappen naar een andere provider, namelijk KPN. Dit omdat KPN op dit moment een mooie aanbieding heeft met de telefoon die ik op het oog heb. T-Mobile biedt deze telefoon ook aan, maar heeft er zijn eigen software en stempel op gedrukt en dus het hele uiterlijk is helemaal niet mijn smaak. Dus ik heb een abonnement genomen bij KPN met de mooie HTC Touch Pro. Op dit moment samen met de HTC Touch Diamond de meest verkocht telefoon van Nederland. Hij is echt geweldig, ik heb hem nu een paar dagen in gebruik en ik moet zeggen dat hij zo soepel werkt. De werking in combinatie met de software van HTC (TouchFlo 3D) lijkt heel veel op die van de iPhone. Ik ben er echt van onder de indruk. Plus een VGA scherm dat er echt subliem uitziet…films kijken (MP4) gaat echt super! ziet er strak uit en loop zeer soepel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.