De laatste SNIA certificering is binnen!

Afgelopen week ben ik samen met mijn collega wederom naar Engeland geweest voor de laatste cursus en certificering van SNIA. Leuke interessante cursus waarbij geleerd werd om bij het ontwerpen van Storage omgevingen niet alleen vanuit technische oogpunt te kijken, maar ook bedrijfsdoelen mee te nemen. Vanuit mijn oogpunt is deze cursus erg goed inelkaar gezet en geeft een duidelijk overzicht van de dingen waar men rekening mee moet houden tijdens het ontwerpen van een Storage omgeving. Afgelopen vrijdag ook wederom een examen gedaan meteen na de cursus en uiteraard ook dit keer weer geslaagd! met maar liefst 92% Dus nu ben ik niet alleen SNIA Certified Storage Professional en SNIA Certified Storage Engineer, maar ook

Dit was de laatste certificering van SNIA, maar met al mijn 3 certificaten kan ik in combinatie met een vendor certificaat SNIA Certified Storage Expert worden. En natuurlijk ga ik daarvoor. Daarom heb ik in 2009 een cursus gepland staan bij Brocade voor Brocade Certified Storage Manager.

Leave a Reply

Your email address will not be published.