Stadstripje naar Milaan

Afgelopen 4 dagen hebben we een stadtripje gemaakt door Milaan. We hadden in December een vliegticket geboekt naar Milaan vanaf Dusseldorf (Weeze). Dit is maar anderhalf uur rijden vanaf Deventer en de tickets zijn spotgoedkoop! We waren 43 euro kwijt voor 2 retour tickets. De trip was ook erg leuk…erg mooie stad, Milaan. Al moet ik wel zeggen dat we er waarschijnlijk niet snel meer zullen komen. De indruk is niet overweldigend. Milaan is een vrij “kleine” stad… met ongeveer 2 dagen wandelen heb je het hele centrum van Milaan wel gezien. Wat wel leuk is, het maakt niet uit waar je naar toe loopt, het lijkt alsof je altijd wel weer op Piazza Duomo terecht komt. De Duomo is een grote Catherdraal midden in Milaan. (zie foto’s) En natuurlijk hebben we veel foto’s gemaakt en zijn uiteraard ook weer te bewonderen onder de knop “Gallery” -> “Reizen” -> “Milaan”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.