Officieel gecertificeerd!

In de week van 13 Januari was ik op cursus In Engeland voor SNIA Certifed Storage Professional. En uiteraard heb ik het examen ook behaald. Dus nu ben ik:

In dezelfde week in Engeland heb ik ook het vervolg examen geprobeerd te halen, maar helaas net gezakt. Het volgende Examen is SNIA Certified Storage Engineer. Deze ga ik volgende week opnieuw proberen te halen. De examens kunnen we wereldwijd doen, dus ook in Nederland. Alleen de cursus wordt niet in Nederland gegeven, maar alleen in Engeland of Amerika. Die wie weet ben ik volgende week SNIA Certified Storage Engineer! Overigens heb ik uiteraard ook foto’s gemaakt tijdens de cursus in Engeland. Deze staan ook op mijn site onder “Gallery” -> “Reizen” -> “Engeland”

Leave a Reply

Your email address will not be published.