Laatste dag in Nepal

Tja het is dan zover…onze laatste dag in Nepal is aangebroken. Vele inkopen nog even gedaan in Kathmandu. En vanavond nog even met zijn allen voor het laatst uit eten. We zijn vandaag weer teruggekomen in Kathmandu, na 1 dag Nagarkot en 2 dagen Bhaktapur. Nagarkot is een plaatsje op 2000 meter hoogte en we zaten in het hoogste hotel op de top van een berg. Vanaf dit hotel is er normaal gesproken een panoramisch uitzicht over de himalaya, everest en andere bergen. Maar helaas wij zitten midden in de monsoon en hebben niet zo veel kunnen zien. Wel wat mooie foto’s van de vallei en ons hotel zat midden in de wolken wat ook mooie foto’s opleverden. Na 1 nacht in Nagarkot zijn we naar Bhaktapur gelopen…maar ik niet…ik was ziek en ben met de bus naar Bhaktapur gereden. Nadia heeft wel gelopen, maar stopte na 2,5 uur vol met bloedzuigers (3). Bhaktapur is een erg mooi dorp, het doet middeleeuws aan, er mogen gelukkig geen auto’s de stad in en er is erg veel te zien. In tegenstelling tot de rest van Nepal is Bhaktapur bestraat en erg netjes. Maar vandaag zijn we weer terug in het gore stinkende Kathmandu. Morgen vertrekken we om 20:20 lokale tijd en we komen dinsdag in Nederland aan om rond 14:00 uur.

Leave a Reply

Your email address will not be published.