Eindelijk internet-tijd in Nepal!

Eindelijk internet tijd! Nou eindelijk een keertje tijd om een internet cafe op te zoeken. Dus een erg drukke week achter de rug. Ik hou ook een dagboek bij hier, dus de complete dagboek komt online als wij weer thuis zijn. De aankomst in Kathmandu was erg raar. Wat een chaos en een vuil. De aankomst in het hotel was nog vager….in een erg smerig straatje achteraf in een steegje. Erg vaag. En helaas geen verbinding met onze mobieltjes hier. Alle andere Nederlandse providers werken wel gewoon maar natuurlijk Orange weer niet. We zijn eerst 2 dagen in Kathmandu geweest en zijn daarna 3 dagen naar Pokhara gegaan. Vanuit Pokhara zijn we 2 dagen naar Chitwan National Park geweest. En nu zitten we weer 2 dagen in Kathmandu. Morgen gaan we verder naar Nagarkot waar we overmorgen een hiking maken van 6 uur naar Bhaktapur waar we nog eens 2 dagen verblijven. Vanuit Bhaktapur gaan we weer naar Kathmandu waar we de 2 laatste dagen doorbrengen voordat we weer naar huis gaan. Nepal is een erg mooi land wat nog veel ontwikkeling moet doormaken. De natuur is hier echt ongelofelijk mooi! Pokhara is tot nu toe de mooiste stad die we gezien hebben. In Pokhara hebben we ook een hiking gemaakt naar Sangarkot met een geweldig uitzicht! Kathmandu is echt een super gore stad met veel chaos. Het is niet echt leuk om in Kathmandu te zijn, maar wel om lekker te eten en te winkelen. Vooral in de Thamel (een wijk van Kathmandu) De tempels zijn super mooi! maar we hebben er ondertussen wel genoeg gezien. Tot nu toe hebben we maar 2 dagen met regen gehad voor de rest erg warm en veel zon, met af en toe een buitje in de avond. Vandaag is het weer lekker nog niet erg warm en niet echt veel zon maar geen regen…dus even lekker afkoelen van het hete weer. De darmproblemen zijn ook al begonnen…dus veel pillen slikken, maar we gaan gewoon door. Het is hier zooo mooi! Wellicht dat ik hier nog een berichtje achterlaat voordat we weer naar huis gaan, maar anders zullen jullie moeten wachten tot we weer thuis zijn en ik mijn dagboek online zet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.